Алфа състоянието по метода Силва. Стъпка 1. Пожелайте това, което силно искате, да се сбъдне.

Едно е просто да мечтаеш, друго е реално да го искаш. Неподготвеното съзнание води мислите към спомени от миналото, притеснения за бъдещето или просто отвлича вниманието с ежедневните проблеми.

Алфа състоянието по метода Силва

Следователно трудността се крие в изчистването на мислите и научаването да се фокусира върху визуализираното желание за период от достатъчно време. Това ще помогне за фиксиране на картината с очаквания резултат във Вашето подсъзнание, така че тя сама да търси начини да превърне картината в реалност.

Но тук възниква друг въпрос: желанието наистина трябва да бъде Ваше. Не е наложено от обществото, родители или приятели, не е продиктувано от завист или егоизъм. Ако сте сигурни в истинността на Вашите намерения, трябва да запишете желанието подробно на хартия и да сте готови за факта, че то ще се сбъдне в близко бъдеще.

Стъпка 2. Вярвайте, че това, което сте планирали, ще се сбъдне.

Ако смятате, че сте недостоен да изпълните желанието си, тогава подсъзнанието ще работи в обратна посока. За да може подсъзнанието да свърже скритите си резерви, то трябва напълно да приеме замислената идея. За да го предадете в подсъзнанието, има няколко метода:

  • Самохипноза чрез утвърждения.
  • Самохипноза чрез медитация.
  • Хипноза или самохипноза с отворени очи.
  • Всичко това се преподава в курсовете.

Стъпка 3. Очаквайте планът да се сбъдне.

Тази точка от методологията проверява колко внимателно сте работили с предишната. Ако не сте пропускали ежедневна медитация, визуализирали сте желанието си няколко поредни седмици, то то вече започва да се сбъдва. Ще почувствате това, когато започнете да правите планове, взимайки предвид изпълненото желание.

Стъпка 4. Благодарете на подсъзнанието си.

Това е важна, но пренебрегвана техника за сбъдване на едно желание. Подобното привлича подобно. Колкото повече благодарност изпитвате, толкова по -щастливи ставате. Щастливите мисли излъчват правилните вибрации, привличат щастливи хора, радостни събития, въплъщение на желания.

Методът Силва не учи на магически ритуали, не обещава да промени живота без усилия. Но той предоставя работни инструменти, които Ви позволяват да се чувствате като Архитект на Вашата собствена реалност. Той вдъхновява да предприемете действия в живота си точно сега. За да стане по -добре днес, отколкото е било вчера.

Алфа състоянието по метода Силва се постига на три етапа