Липовон – за сваляне на килограми? Струва ли си или да?

Липовон е един от последните и трайно наложили се през годините хитови продукти в категорията на препаратите за отслабване и сваляне на килограми.Доказано e напълно безопасен метод да свалите точно толкова килограми колкото искате, с минимални странични ефекти и без допълнителни натоварвания на нервната система или цялостното Ви физическо състояние.

Какво още не знаем за него..

Все още не вярвате ,че е това е възможно?

Нека Ви издадем тайните съставки:

  • Hoodia Gordonii Extract
  • Garcinia Cambogia Extract
  • Sibutramine
Нека Ви запознаем с всяка една от тях и нейните предимства.

1.Билката Худия Гордноний е световноизвестна с резултатите, които носи в периоди на ударно отслабване – тя подтиска апетита, изхвърля излишната натрупана вода в мастните клетки и ускорява мастния метаболизъм. С минимални странични ефекти, без йо-йо ефект!

За допълнителен ефект може да комбинирате с продуктът Apetite Stop ЗА НЕЯ за регулация на апетита! Вижте повече ТУК: https://xn––6kcbbagu5cbp0aj6bo.com/produkt/apetite-stop-%d0%b7%d0%b0-%d0%bd%d0%b5%d1%8f/

2. Гарсиния Камбоджа е плод, който расте в югоизточна Индия, Индонезия и други страни в Азия.Исторически се е използвал, за да дава енергия на пътуващи хора – търговци и войници, за да нямат нужда от почивка за хранене.

Тя действа чрез два различни механизма на две различни нива:

  • Бърз ефект върху нивата на серотонин /хормона на щастието/, повишава настроението и подтиска апетита. По този начин намалява “вълчия глад“, желанието за сладко и определени храни, както и общия калориен прием със средно около 25%. Дами,знаете за какво говорим!
  • Блокира процеса на де-ново липогенеза /синтез на мазнини/. Доказано е, че в този плод се съдържа ензим – лиаза, който е отговорен за синтеза на мастните киселини. Това води до намаляване на степента на формиране на нова мастна тъкан и горене на вече складирани мазнини.

Гори мазнините в комбинация с изключително мощния фет бърнър Red Burner за по-бързи и трайни резултати. Открий го сами: https://xn––6kcbbagu5cbp0aj6bo.com/produkt/red-burner-30-%d1%82%d0%b0%d0%b1%d0%bb%d0%b5%d1%82%d0%ba%d0%b8/

3.Сибутрамин е известен с:

 • Ефективно подтискане на апетита;

• Драстично повишена Термогенеза;

• Изгаряне на най-упоритите подкожни мазнини;

• Бърза и сигурна загуба на тегло;

• Повишена енергия и бодрост.

При възникнали въпроси – Не се колебайте да се свържете с екипа на Как-да-отслабна.

Тел за връзка: (+359) 885 028 007

Бързият и ефикасен начин за сваляне на килограми