Видеозаснемане на открито. Служители на нашата компания могат да осигурят професионално видео заснемане специално за Вас. Ние сме готови да поемем всеки жанр: нашите служители ще се отнесат със същата отговорност към създаването на видеоклип за музикален клип или детско парти. Ако искате да запазите важни моменти не само в паметта, но и на цифров носител, заповядайте, свържете се с нашите услуги. Ние ще сме радостни да ги осигурим за Вас професионално заснемане на клипове.

Видеозаснемане на открито

Това е нещо по-специално. Особен вид техническа сложност представлява заснемането на такъв вид професионални клипове. На процеса могат да се отразят както лошо време, така и недостатъчна светлина, непознати хора на улицата например и много други фактори.

Етапи на работа и заплащане на заснети професионални видеоклипове

№1. Обсъждане на детайли на проекта, етапи на плащане, примери за изпълнение, разработване на сценарии, инспекция на обекта за видеозаснемане на клипове.

№2. Подписване на двустранен договор. Предплащане в зависимост от договора.

№3. Снимачен процес. Заплащане в края на снимките, в зависимост от договореностите.

№4. Постпродукция (редактиране, цветна корекция и др.). Корекции. Заплащане при завършен монтаж в зависимост от договореностите.

Нашите служители могат и Ви гарантират висококачествен видеозапис, независимо от заобикалящите условия. Нищо няма да ни попречи да изпълним поръчката с най-високо качество, а Вие да останете доволни от заснемането на поръчаните професионални клипове.

Операторски услуги за заснемане на професионални клипове

При правенето на видеоклип най-важната и начална стъпка е подготовката за създаване на видеоклип. Той изисква от операторите и други специалисти отговорен, сериозен и задълбочен подход. В този случай ще бъде възможно да получите наистина висококачествен и ефективен материал. В момента професионалното видеозаснемане на клип е доста популярна услуга, използвана от много организации и частни лица. Много често е необходимо за отпечатване.

При необходимост клиентите могат да поръчат разработка при нас разработка на сценария според личните предпочитания, идеи и изисквания.

Видеозаснемане на открито