Външни стълби облицовани с камък

Озеленяването на двора е лесно, когато предприемете правилните стъпки. От омагьосани градински пътеки до практични стълбища във вътрешния двор и всяка стъпка между тях. За преобразявания, като облицоването на стъпала с камък, които не се нуждаят от поддръжка, са красив начин да дадете нов живот на износените от времето излети бетонни стъпала.

Външни стълби в цветове, форми и текстури, подходящи за вашия стил

Всеки може да разгърне своята креативност с избор на каменни стъпала. Предлага се богат избор от форми, размери, текстури и цветове на камъни, които се съчетават перфектно с всеки стил и вкус. Комбинация от добър външен вид и доказана издръжливост, облицовката на стъпала с камък са едни от най-добрите в индустрията. Устойчивостта на цвета и устойчивостта на сол са само някои от предимствата на избора на външни стълби облицовани с камък, за да съживите вашите външни пространства.

Красиви и издръжливи външни стълби облицовани с камък

Търсите ли да създадете сериозна привлекателност? Преобразете предния си двор със стилни бетонни стъпала. Всички каменни стъпала са проектирани да издържат години на пешеходен трафик, което ги прави идеални за стълби. Превъзходна дебелина и устойчивост на атмосферни влияния са някои от атрибутите, които правят бетонни външни стълби идеални за всякакъв дизайн на пътеки, големи или малки.

Не само ще добавите визуална привлекателност към вашия дом, но и ще увеличите стойността на вашия имот. Има продукти за всеки стил: независимо дали сте по-селски, традиционен, модерен или еклектичен, изразете себе си с облицоването на стъпала с камък! Разгледайте продукти, които се предлагат онлайн от комфорта на дома си за някои вдъхновяващи дизайни.

Издръжливи и стилни: това е обещанието на външни стълби облицовани с камък. Устойчиви на размразяване и сол, камъните могат да оцелеят и в най-суровия климат. Освен това те идват с прехвърляема доживотна гаранция.

Изберете своя стил на външно стълбище облицовано с камък

Модерни каменни стъпала

По-малкото е повече, когато става въпрос за модерен дизайн. Изберете минимализъм, неутрални цветове и чисти линии за вашите проекти на открито. Цветът трябва да е в палитра със студени тонове, за да подчертае успокояващо, привлекателно и непринудено усещане.

Рустикални каменни стъпала

Природата вдъхновява много художници и други, които се стремят да имитират нейната истинска красота. Защо не прегърнете това, което природата може да предложи и не го пренесете в собственото си външно пространство? Природата е свързана с усещането на повърхността, текстурата и използването на сетивата ви. За да изведете всичко това на преден план във вашия дизайн на открито, използвайте продукти от каменни стъпала с груби покрития или изберете естественото усещане на текстура, имитираща дърво, и буквално пренесете природата на прага си. Приветствайте гостите си в новия си рустикален декор и се насладете на вечен дизайнерски стил.

Традиционни каменни стъпала

Традиционни бетонни стъпала са лесни за поддръжка и са много по-издръжливи в сравнение с техните аналози от естествен камък. Не се притеснявайте, използването на бетон не влошава цялостния външен вид! Камъните са много подобни на естествените и ще издържат на суров климат.

Външни стълби облицовани с камък