Душ системите като цялостно решение. Като практично решение „всичко в едно“, душ системите за баня правят пазаруването на всички необходими отделни компоненти ненужно. Това е така, защото душ системите включват горни и ръчни душове, както и маркуч и душ щанга с държач за душ с регулируема височина. Дали ще използвате душ система за баня с термостат или с едноръкохватков смесител зависи изцяло от личните предпочитания.

Душ системите като цялостно решение 

Голямото предимство на термостатите е, че те поддържат зададената температура постоянна, така че да могат да компенсират всякакви колебания в потока на водата. При едно-ръкохватковите смесители, от друга страна, единичният контролен лост улеснява интуитивното настройване на температурата и силата на водата. Душ системите имат още повече множество предимства, не само еднакъв вид и практичност.  

Аксесоари за душ системи 

Извлечете максимума от вашия облицован душ с плочки с аксесоари за душ система.  Направете банята си модерна и завършена с рафтове, предпазители срещу пръски, профили за завършване на стени и поддържащи канали за стъклени прегради. 

Облицовка на душ системата 

Когато избирате душ система за баня, вие искате тя да съответства на вашите съществуващи облицовки и инсталации във вашата баня. Покритието, което изберете за вашата душ система, ще окаже влияние върху цялостния стил на вашето пространство. Можете да се придържате към класически вид, като изберете хромирани или никелови елементи. Металните покрития са вечен фон, който позволява на другите ви дизайнерски решения да се открояват. За по-смел и модерен стил разгледайте душ системите с матово черно покритие. Това може да издигне вашия душ, за да се превърне във фокусна точка във всяка баня. Каквото и покритие да изберете, това е възможност да вдъхнете живот на вашите дизайнерски идеи. 

Душ системите като цялостно решение