Какви видове машинна бродерия има

Продължаваме да изреждаме разнообразието от видове машинна бродерия.

6/Машинна бродерия със златна нишка

Изкуството да шиеш с богата „златна нишка“ е дошло при нас от дълбините на вековете. Пти тази машинна бродерия се използват усукани жици, пришити върху плат по специален начин. „Правилният“ трик е много красив и създава илюзията за дълбочина в изображението. Тегниката е подходящ за шеврони, ивици, отличителни знаци, вимпели; награда се използва и за декориране на завеси, изработени от тежка тъкан. Нещата, избродирани със златна нишка, могат да бъдат прекрасен подарък за приятели, те ще бъдат оригинални и свежи.

7/Машинна бродерия с шнур

Една от най-простите и красиви технологии. Тя се основава на шнур, който е прикрепен към тъканта на различни места. Този гъвкав материал може да се използва за създаване на многобройни шарки и орнаменти на рокли, ризи, тениски, дънки и др. Този вид машинна бродерия върви много добре в съчетание с пайети и кристали.

Какви видове машинна бродерия има. Приложна цел на машинната бродерия

Бизнесмените бързо разбраха и се ориентираха правилно в това, че в конкурентната борба машинната бродерията може да бъде едно мощно средство за успех. Едни от първите, които усетиха това, бяха големи компании, които провеждат чести промоции. Те облякоха своите доброволци в тениски и шапки с машинно бродирани фирмени лога. Прието е да се подаряват бродирани картини, вимпели, дори банери на Вашите партньори, както и др. Машинната бродерия се използва за украса на интериори, неща със символите на хотели, туристически центрове, яхт клубове, спортни клубове. Служителите на магазини, санаториуми, болници, железопътни линии и шофьори на вагони носят униформи с бродирани лога. Дори калъфите за мобилни телефони са украсени с бродерия. Заповядайте при нас, фирма Арт КАД ООД. Тук има и телефон, като се обадите, можете да се информирате за цената на бродерията и да обсъдите поръчката.

За контакт с нас: гр. Бургас 8010, к-с Славейков, бл. 85Б. Телефон: (+359) 884 78 78 78.

Какви видове машинна бродерия има