Как да изберем правилния тип бельо за мъже. Кой цвят мъжко бельо е най-предпочитан. Всички видове мъжко бельо се предлагат в различни цветове, класическите са черно, бяло, морско синьо и сиво. И честно казано, няма да сгрешите с нито един от тях.

Как да изберем правилния тип бельо за мъже

Черното бельо несъмнено е най-популярният цвят. Лесно е да разберете защо, никой няма да ви хвърля подигравателни погледи във фитнеса или да бъде разочарован, когато свалите панталоните си – класически, изтънчени и надеждни (о… и те не показват мръсотията толкова много).

Бяло

През последните години бялото бельо се отрази лошо в модата, тъй като всички осъждат тесните бели дрехи от детството си. Но има нещо много чисто и просто в бялото. Казва, че не е нужно да се стараете твърде много и, както при белите якички, това означава, че има нещо нежно и изискано в живота ви, което означава, че панталоните ви няма да се изцапат твърде много! Въпреки това, след като започнат да посивяват, изхвърляйте ги…

Сив

Самото сиво бельо често се свързва с по-спортна визия и внушава известен атлетизъм. Но на по-практично ниво, той се отличава от вездесъщото черно и е вероятно да има по-дълъг живот от белия (вижте коментарите по-горе за посивяването – за разлика от сивите – панталони).

Тъмно синьо бельо

Тъмносиньото бельо или всяко друго синьо е идеалният начин да внесете малко цвят в чекмеджето на панталоните си и малко индивидуалност в носенето на панталони. Да, разбирате класиката, но сте достатъчно уверени, за да знаете, че синьото може да ласкае и подобрява по начин, по който черното никога не може.

Други цветове

Разбира се, бельото вече се предлагат в различни други цветове – почти всеки цвят, за който се сетите. И ние ви насърчаваме да пробвате цветния живот, като започнете от чекмеджето си за бельо.

Но бъдете предпазливи . Помислете и за собствения си тен на кожата – киселиннозеленото не е задължително да стои добре на бледо и пъпчиво; и имате нужда от известна увереност, за да издърпате ярко оранжево.

Как да изберем правилния тип бельо

И така, какво да направите, знайте, че сте въоръжени с всички тези знания? Надяваме се, вие сте готови да станете съвършеният купувач на бельо, винаги удобно в собствените си панталони и уверени, че когато панталоните са свалени, ще изглеждате по най-добрия начин.

Ако имаме последен съвет, той би бил следният:

1. Помислете за формата на тялото си

Вашият приоритет трябва да бъде комфортът, така че изберете стил, който вероятно ще ви направи най-комфортни. Помислете за бедрата, пакета и дупето.

2. Обмислете активността и употребата

Опитайте се да имате предвид каква дейност ще извършвате. Възможно е да имате различни стилове за различни поводи.

3. Започнете с класическите цветове

Преценете в какво изглеждате добре, какво тонизира на кожата ви, преди да се впуснете в света на цветовете.

Няма никакво удоволствие да носиш неподходящо бельо. Неудобното бельо може да развали деня ви. Порязва, търка, качва се нагоре, плъзга се надолу. Накратко, това ви кара да се чувствате непрегнати. Така че прекарайте време в избора на правилните стилове за вас и тръгнете напред към света. Удобен. Уверен. Секси.

Как да изберем правилния тип бельо за мъже и какви цветове са най-популярни?