Как да спестите разходи от къртенето на баня. Къртенето на вашата баня понякога може да бъде скъпо. В резултат на това може да потърсите различни начини да спестите малко пари по проекта. В този раздел ще обсъдим петте начина, по които можете да спестите разходите си за къртене на банята, особено ако работите с ограничен бюджет:

Как да спестите разходи от къртенето на баня. Вземете различни оферти

Получаването на оценка на разходите от няколко компании или изпълнители е един от най-лесните начини да спестите пари от проект за къртене на баня. Това Ви позволява да получите най-подходящата цена във вашия район. Освен това ще можете да използвате цената на Изпълнител А като основа за преговори с друг изпълнител. Въпреки това е препоръчително да помислите за фирма за къртене на бани въз основа на качествените услуги, които предоставят. Уверете се, че компанията или изпълнителят е напълно застрахован и лицензиран от местните власти. Освен това те трябва да имат изключителна репутация. Ако отговарят на тези изисквания, продължете и ги наемете.

Получете препоръки

Фирмата за къртене, която изберете, може да предлага най-добрата цена, но все пак да не си заслужава наемането. В крайна сметка ще получите това, за което плащате. Разумно е да потърсите препоръки от вашето семейство и приятели, когато избирате изпълнител за къртене на баня. Това може да изиграе жизненоважна роля, за да Ви спести да губите време и пари за лошо направени проекти.

Проверете в квартала си, ако има някой, който наскоро е наел изпълнител да разруши интериора му. След това проверете дали са имали перфектни резултати. Ако е така, помислете за движение в същата посока. Освен това вашият приятел или член на семейството може да има опит, базиран на работа с проекти за къртене на баня. Ако не, те може да познават някой друг, който го прави.

Ангажирайте се в проекта по къртене на баня

Събарянето или обновяването на вашата баня не би трябвало да е толкова голяма работа. Всичко, което трябва да направите, е да премахнете и смените някои стари принадлежности за баня и износени подови настилки, за да преобразите вашето пространство. Ако можете да участвате в процеса на разрушаване и подмяна на хардуера и подовата настилка в банята, можете да спестите от общите разходи. Ще откриете, че е доста забавно просто да замахнете с чук и да премахнете някои елементи в пространството. Бъдете внимателни, когато премахвате всякакви тоалетни, шкафове и много други, тъй като причиняването на щети би повлияло на структурната цялост на вашия дом.

Освен това, можете случайно да ударите електрически проводници, водопроводни, охладителни и отоплителни канали. Те може да са скъпи и доста опасни. Ето защо е препоръчително да оставите сложните проекти за разрушаване на бани на експертите.

Деконструирайте и дарете

Някои благотворителни организации предоставят безплатни услуги за разрушаване и в замяна те ще върнат спасените предмети. Отново това може да зависи от търсенето.

Тук екип от експерти доброволци ще посети дома ви и ще премахне вещите, които все още са в добро състояние. Те могат да включват неща като:

  • • Плотове
  • • Оборудване за мивка
  • • Подови настилки
  • • Тоалетни и др.

Не премествайте електрически и водопроводни системи

Може да отнеме много време и да спестите разходи, за да преместите вашето оборудване за баня, като тоалетни и мивки. Затова помислете само за тяхната смяна, ако е възможно. Тук може да искате да посетите някои от най-продаваните стоки за баня и оборудване онлайн.

Как да спестите разходи от къртенето на баня