Модерни видове килими

Модерни видове килими. Ако не знаете много за килимите, може дори да не осъзнавате, че имате няколко вида, от които да избирате. От красиви и удобни килимни плочки до стилни видове килим до иновативни килимни дъски, можете да имате уютни, модерни подови настилки в един миг.

Килимни плочки

 Килимът е известен с това, че е обемист, тромав и почти невъзможен за подмяна. С килим от широки тъкани, ако повредите или оцветите само една малка площ, обикновено трябва да смените целия аксесоар. Това е най -лошото.

 Едно от основните предимства на плочките за килим е, че са модулни и лесно заменяеми, което ги прави чудесни за семейства и домашни любимци. Повредено ли е едно място? Няма проблем! Просто извадете тази плочка и я заменете с нова. Дните за подмяна на целия ви под са отминали.

 Всъщност, килимните плочки са най- голямата тенденция за килими в подземията, по- специално. Много от тях се предлагат с водоустойчиви опции и са идеални за темпераментни, склонни към наводняване мазета.

 Плочките за килим също така ви дават възможност да инсталирате сами вашия килим или да създадете сладък килим с лекота, особено с опции за обелване и залепване. Да не говорим, опциите за шарки и цветове са безкрайни! Ако обичате избора, плочките за килим са за вас.

Ще продължи ли тенденцията за килими през 2021 г. и след това?

Абсолютно, особено при семейства. Очаквам да видя, че плочките за килим ще продължат да се разпространяват от това, че са предимно търговска тенденция, за да станат популярни и в домовете.

Дъски за килим

2021 Тенденции при килимите: Дъски за килим

Какво, мислихте, че дъските са само за твърди повърхности? Помислете отново! Дъските за килим са най -новата иновация в килимовата индустрия и се очаква да окажат огромно въздействие през 2021 г.

Дъските за килим са много подобни на килимните плочки. Единствената разлика е формата. Те все още имат страхотната инсталация, подходяща за DIY проекти, със страхотни функции, устойчиви на вода и петна. Но сега можете да създавате уникални модели като рибена кост. Вече не е нужно да правите компромис с уюта за модерния външен вид!

Ще продължи ли тенденцията на дъските през 2021 г. и след това?

Дъските за килим са тук, за да останат! С удобството на монтажа и стила, този тип килими ще съществуват десетилетия.

Модерни видове килими