Подобрете писането на съдържание за SEO

В крайна сметка, без SEO вашето съдържание може да бъде загубено някъде на по задна страница. Всички знаем, че трафикът на тези страници е по-малко от задоволителен. По същия начин, класирането ви на първа страница може да направи толкова много. Ето защо добрата връзка между SEO и страхотното съдържание е от съществено значение!

Съвети за SEO писане, за да направите съдържанието си по-нататък

1. Пишете първо за вашата аудитория                                                              

Този SEO съвет за писане е номер едно по причина. Изглежда достатъчно лесно. Но толкова много компании правят съдържание по грешни начини. Напишете съдържание, което се харесва на вашата аудитория. Не всички публикации трябва да са за вашия продукт или услуга. Но всички те трябва да са свързани с индустрията. Утвърдете себе си и вашата компания като експерт във вашата индустрия. Напишете нещо интересно и информативно съдържание и го направете по-добре от конкуренцията си.

Свържете с нас на телефон 088 896 4787 или заповядайте в офиса ни, който се намира н ул. Борис Арсов 12, гр. София.

2. Дръжте всичко под един покрив

Получете трафика, който вашият уебсайт заслужава.

Запазете оригиналното си съдържание под собственото си име на домейн. Ако имате блог, откажете се от хостинг с WordPress или Blogger. Хоствайте блога в подпапка на вашия собствен домейн (т.е.: www.example.com/blog). Всеки път, когато имате възможност да покажете други форми на оригинално съдържание. Като видеоклипове, инфографики или бели тапети. Не забравяйте да ги вградите и в уебсайта си и да споделите оттам.

3. Направете заглавия, които опаковат

Имате много кратко количество текст, за да направите много голямо впечатление. Така че не подценявайте силата на едно ефективно заглавие. Напишете заглавия, които са ясни, интересни. Използвайте богати ключови думи. В допълнение към страхотното заглавие. Уверете се също, че вашите мета описания са интересни.

4. Използвайте фрази, богати на ключови думи

Използвайте подходящи фрази, богати на ключови думи. В заглавията си, както и в цялото си съдържание. За да уведомите както вашите читатели. Така и търсачките за какво става дума в публикацията ви. Но внимавайте, твърде много ключови думи ще изключат вашите читатели. Могат да доведат до санкции в търсачките за пълнене на ключови думи. Използвайте ключови думи обмислено и пестеливо, придържайки се към по-естествено усещане.

5. Структурирайте публикациите си

Съдържанието на публикацията ви може да е страхотно, но може лесно да бъде загубено в неорганизиран формат. Разделянето на вашето съдържание на по-малки абзаци със заглавия прави лесно четене, което ще привлече читателите ви.

Открийте съвети и техники за писане на съдържание и SEO