Повдигащи се индустриални врати

Секционните, повдигащи се индустриални врати са предназначени за използване в индустриалния, производствения и търговския сектор. Този тип индустриални врати ще бъдат  направени според Вашите измервания. Доверете се на професионалистите.

Повдигащи се индустриални врати. Ние сме фирма Ivko Industry. Можете да ни се обадите на телефон: (02) 489 4919.

Адресът ни е: София, ж.к. Бъкстон, ул. „Българска легия“ 41-А, 1618 .

Индустриалните секционни врати се отличават с големите си размери, оборудване, повишена защита срещу агресивна среда, но те не губят визуалната си естетика и изглеждат толкова добре, колкото и гаражните врати. Индустриалните врати ще увеличат височината на вашата работа, ще спестят място, ще бъдат лесни за използване и издръжливи.

Техническо описание на секционните индустриални врати

Външният метал в термосекцията на нашите индустриални врати е отделен от вътрешния метал, той не докосва фугите и не образува студен мост, което води до ефективна топлоизолация. Термосекциите са направени с подсилена топлоизолационна преграда, допълнителна здрава лента с дебелина 1 мм и гравирана повърхност от мазилка с коефициент на топлопреминаване U = 0,8 W / m2K, което се потвърждава от сертификат за изпитване.

Цветове на индустриалните врати

Индустриалните врати могат да бъдат персонализирани по цвят, както отвън, така и отвътре. Възможно е да боядисате вратите в имитационни дървесни тонове или във всеки цвят според цветовете на каталога RAL. Стандартни нюанси: RAL-9010 или RAL-9002 (бял), RAL-8014 кафяв, RAL-9006 сребърен или RAL-7016 антрацитно сив. Боята е устойчива на влиянието на околната среда и няма да избледнява при излагане на слънчева светлина.

Оборудване на индустриалните врати

За да увеличите удобството на портата, можете да инсталирате врата за персонала с доближаваща врата. Портите могат да бъдат оборудвани с прозорци или панорамни прозорци. Може да се монтира верижен редуктор, който позволява лесно отваряне и затваряне на тежки порти чрез ръчно издърпване или освобождаване на веригата и също така осигурява автоматизация на марката BFT. Вентилационни решетки, предпазен кабел с превключвател, възможно е да се блокира заключването на портата.

Повдигащи се индустриални врати

Ако вратата се използва на места с агресивни среди (вода, киселина или алкална среда), могат да се използват части от неръждаема стомана и корозионни винтове.

Индустриалните електродвигатели са оборудвани с висока товароносимост и са подходящи за работа с врати с различни размери. Моторът прави вратата по-гладка, балансирайки общата товароносимост. Електродвигателите могат да бъдат свързани към други устройства за управление във вашата стая и имат широк спектър от възможности.

Повече информация тук!

Повдигащи се индустриални врати