Какво ви трябва, за да привлечете нови, мечтани клиенти. Предимства на корпоративното видео. Предимствата на корпоративното видеозаснемане са невероятни. Искате ли да научите как да използвате корпоративно видео, за да привлечете клиентите, за които сте мечтали?

Предимства на корпоративното видео

Корпоративното видео е промоционален видеоклип, използван от корпорация за постигане на бизнес цел, често свързана с продажби или маркетинг. Терминът обикновено се използва, за да се отдели от наративни видеоклипове като игрални или документални филми. Но това беше много отдавна. Съвсем наскоро обхватът на това, което могат да включват корпоративните видеоклипове, нарасна неимоверно и наративното разказване на истории стана доста интегрирано в него, превръщайки се в огромна част от стратегията за успех. Използвайте го, за да подчертаете неща като вашата лична история, защо компанията е създадена или как се забавлявате на работа. Всичко е в това да изглеждате по-достъпни до клиента и по-малко корпоративен.

Имате ли нужда от корпоративно видео? Ако е така, кой е най-добрият вид за вашата марка? Как постигате най-добри резултати?

Нека се потопим дълбоко в корпоративното видеозаснемане, за да можете да получите резултатите, на които сте се надявали.

Най-големите предимства на корпоративното видео

Увеличаването на продажбите и затварянето на потенциални клиенти е доста трудна задача само за едно корпоративно видео. Честно казано, често не е реалистична цел за продажби. Въпреки това, ако качеството на вашето видео е добро, вашата корпорация може да остане подходяща за вашата аудитория и това е голяма полза!

Живеем в много разсейващ свят и правенето на допирни точки по пътя поддържа вашите потенциални клиенти затоплени към вас. 86% от хората биха искали да виждат повече видеоклипове от марки, така че наличието на видеоклип Ви държи в играта и на таблото с резултати!

Уловете нови потенциални клиенти

Корпоративното видео може да бъде много ефективно за привличане на нови потенциални клиенти, които можете да подхранвате в нови продажби. Ако имате водещ магнит или специална оферта, предназначена за улавяне на потенциални клиенти, корпоративното видео е чудесен инструмент за ускоряване на вашите резултати.

SEO стимулиране

Наличието на видеоклип на уебсайта ви всъщност ще повиши класирането ви в Google. Искам да кажа, каква повече мотивация Ви трябва? Така че, ако вашата корпорация иска да получи конкурентно предимство в Google (и кой не иска), корпоративен видеоклип е вашият билет към върха!

Видеото също е доста полезно на по-късните етапи от вашата фуния за продажби, където вече има запознаване с вашата марка. Ако сте близо до затваряне на топла сделка, корпоративното видеозаснемане може да бъде факторът, който всъщност ще ви помогне да затворите тази продажба.

Предимства на корпоративното видео