Секционни врати за безопасност на вашия бизнес. Безопасност. Секционните монтирани врати са проектирани и монтирани, за да отговарят на съответните стандарти за безопасност и може да бъде осигурено обучение на оператора, за да се гарантира, че вратите са част от безопасна и сигурна работна среда. Има пълна гъвкавост в размерите. Вратите се предлагат с максимална площ на отвора 48 кв.м.

Секционни врати за безопасност на вашия бизнес

Визуални панели. Прозрачни единични или двойни стъклопакети от акрил или поликарбонат могат да бъдат монтирани в един или няколко панела, за да позволят видимост през вратата. Това е ключово съображение за допускане на дневна светлина в сградите, както и за съображения за безопасност и сигурност. Опциите включват квадратни или заоблени ъгли.

Ръчно или моторизирано отваряне или затваряне. Ръчното управление е рентабилно и е отличен вариант за врати, които се задействат рядко. Вратите са балансирани, което ги прави лесни за използване чрез опция за дърпащо въже или верижна ролка. По-големите врати обаче обикновено се управляват електрически от 230VAC или 400VAC източници чрез механизъм за спиране или автоматична работа. Високоскоростната импулсна работа все повече се иска от нашите промишлени клиенти, които искат да минимизират топлинните загуби от сградата. Тази автоматична операция използва сензори за фотоклетки в долния край на вратата, за да позволи вратата да бъде отворена точно толкова, колкото да може автомобилът да премине отдолу. Той включва функции за безопасност, които обръщат затварянето, ако открие препятствие.

Продължителност на живота и поддръжка на секционните врати

Индустриалните секционни монтирани врати са проектирани да имат живот над 50 000 цикъла, но се препоръчва редовна планирана поддръжка, за да се сведат до минимум повредите и да се удължи живота на всяка врата. Макар и рядко, не е необичайно вратите да бъдат удряни и повредени от превозни средства. За щастие, тъй като са секционни по природа, в повечето случаи само повредените секции изискват подмяна. Това минимизира времето и разходите за ремонт. За планирана поддръжка или повреда, екипите за поддръжка на HAG 24/7 са на разположение, за да ви пуснат възможно най-скоро.

Секционни врати за безопасност на вашия бизнес