Тестостерон пропионат за спортисти

Тестостерон пропионат за спортисти. Тестостерон пропионатът е производно на тестостерон, естерифицирано при С17 атом с молекула пропионова киселина. Звучи малко сложно, но всъщност не е. Той е един от най-популярните анаболни андрогенни стероиди повече от 40 години. Изчезва от тялото само след 48 часа. Тестостерон пропионатът, поради краткия му полуживот, често се използва от начинаещи или дори в някои случаи от жени, занимаващи се с бодибилдинг, за да подобри изграждането на мускулите и ефективността. Изграждането на мускулите е значително по-слабо, отколкото с Testosterone Enanthate, но тези, които разчитат на краткотрайния ефект (и искат активната съставка бързо да излезе от тялото), е добре посъветван с пропионат, краткотрайният естер. Недостатъкът е, че трябва да се инжектира поне на всеки два дни.

Тестостерон пропионат- какво може да постигне стероидът

Анаболният стероид тестостерон пропионат е така нареченият краткосрочен естер, който е бързодействащ стероид, но също така има кратък полуживот и следователно се разгражда от тялото в рамките на около 28 до 30 часа. Точно както всички други анаболни андрогенни стероиди, тестостерон пропионатът има някои недостатъци, както и предимства. Следователно във всеки случай е важно да се извършва отговорно и професионално приемането на тези средства. В случай на предшестващи заболявания – особено сърдечно-съдови – трябва да се въздържате от всички стероиди и твърди добавки. В допълнение, ние съветваме Cycle Support за всички анаболни агенти. По време на лечението със стероиди трябва да поддържате черния дроб и целия организъм и след това да се уверите, че можете да запазите натрупаната мускулна маса.

Ефект тестостерон пропионат

Приемът на Testosterone Propionate ускорява мускулния растеж и съответно увеличава натрупването на мускулна маса във фазата на маса. В същото време осигурява добро напомпване и по този начин осигурява мотивация за интензивна, ефективна тренировка. Благодарение на бързото му действие, ефектите от приема на този инжекционен стероид могат да се видят след много кратко време. Мускулният растеж се ускорява, загубата на мазнини се подобрява. Освен това се съкращава времето за възстановяване след тренировка. Някои спортисти също забелязват повишен апетит и повече тренировъчна агресия, което може допълнително да ускори и засили развитието, особено във фазата на изграждане. Накрая мускулите изглеждат пълни и силата при тренировка се увеличава с цикъла.

Тук виждате отново всички положителни ефекти на анаболния андрогенен стероид, тестостерон пропионат:

  • Бързо изграждане на мускули
  • Солидно увеличение на мускулатурата
  • Повишена мотивация за обучение
  • Повече самочувствие
  • Повишено изгаряне на мазнини
  • Ефект на помпа
  • Повече сила
  • По-пълен вид на мускулатурата
  • Повишен апетит и тренировъчна агресия
Тестостерон пропионат за спортисти