Представяне на Уред-робот за миене на прозорци и стъкла

Както при магнитните четки, роботите за миене на стъкло имат определени ограничения по отношение на дебелината на стъклото. Този индикатор варира в зависимост от здравината на закрепването и е различен за изолационните стъклени елементи от различни камери.

Предимства от използването на роботи за почистване на прозорци:

-минимално човешко участие в процеса;

-скорост на почистване;

-пълна безопасност;

– отлично качество на почистване.

Уред-робот за миене на прозорци. Сред моделите уреди-роботи можете да намерите такива, които работят на батерия и такива, които работят само от електрическа мрежа. Първият вариант е най -удобен, тъй като е проблематично всеки път да се опъват удължителите към прозореца.

Въпреки факта, че самият робот за миене на стъкло определя границите на стъклото и напълно почиства стъклото, човек сам трябва да нанесе перилния препарат. Но кой знае, може би след няколко години ще има модели уреди за миене на стъкла с автоматично пръскане.

Висококачественото почистване на стъклата от замърсявания, прах и ивици зависи не само от доброто средство за почистване на прозорци, но и от избора на почистващ препарат.

Има няколко основни правила как да изберете продукт, който няма да разваля стъклената повърхност, но ще я почиства ефективно:

-Разтворът в никакъв случай не трябва да съдържа абразивни частици – това ще доведе до драскотини по стъклената повърхност;

Средства, съдържащи голямо количество алкохол, също не си струва да се използват, тъй като това вещество разяжда стъклото с течение на времето;

Уред-робот за миене на прозорци . Течностите с антистатични средства и силикони в състава помагат на стъклото да остане по -дълго чисто – след обработката прахът, вълната и други частици няма да се утаят по повърхността; Продукт с добавяне на амоняк или метилен ще помогне да накара прозореца да блести; Специалните течности за почистване на чаши по правило съдържат всички необходими и най -важното безопасни вещества в състава;

Голям брой аромати могат да сигнализират, че продуктът съдържа много алкохол или дори избелващо средство, така че трябва да ги използвате с повишено внимание.

Уред-робот за миене на прозорци