Услуги за ски застраховка от застрахователни компании

Ето кои са важните неща, на които да обърнете внимание:

– Първо, надеждна застрахователна компания трябва да има лиценз за извършване на застрахователна дейност (обърнете внимание на срока на валидност на лиценза и информацията, посочена в него).

Услуги за ски застраховки. Трето, надеждната компания няма какво да крие от своите клиенти; те имат свободен достъп до информация за това кои са акционерите, колко клона има компанията и как се формира уставният капитал. Четвърто, сравнете тарифите на различните застрахователни компании: те не трябва да се различават значително една от друга.

Какво да правим при спешни случаи в планината?

Към кого да се обърна? Какво можете да очаквате? Услуги за ски застраховки

– Когато сключвате договор за ски застраховка, не забравяйте да попитате с кои лечебни заведения има договор застрахователната компания, за да не се налага да ходите в болница на 100 км от мястото, където имате нужда от спешна медицинска помощ. Ако отивате на почивка в ски курорт в друга държава, помислете за сключване на договор за ски застраховка директно на мястото за почивка. Прочетете внимателно договора, в него трябва да са посочени всички услуги, на които можете да разчитате, ако възникне нужда. Най-характерните случаи са наранявания на ръцете и краката: фрактури на тибия, рамо, ключица и скъсани коленни връзки. Полицата гарантира заплащане на лекарски услуги и предписани лекарства, болничен престой – включително транспорт до лечебно заведение, всички прегледи, операция и по-нататъшно транспортиране до дома след лечението. Ако застрахованото лице е в болница за дълго време, тогава се заплаща двупосочен билет за близък роднина и хотелското му настаняване в рамките на установените лимити.

Застраховката включва и придружаване на ненавършили пълнолетие деца до вкъщи.

Застраховката е предназначена за упражняване на спортна и туристическа дейност в планината, като планинарство, сноуборд и каране на ски в границите на обработените ски писти.

Планинската застраховка служи за финансово обезпечаване на медицински разходи, които са възникнали във връзка с настъпила злополука в планината при упражняване на хоби, спортна туристическа дейност, ски, сноуборд и други.

Услуги за ски застраховки